Unga Vuxna - Logotype

—–

Filadelfiakyrkans unga vuxna vill följa Jesus, utforska Bibeln och sträva efter tillväxt i en öppen gemenskap

Unga Vuxnas vision

 

Unga vuxna i Filadelfia jobbar med att skapa en god gemenskap där vi tillsammans får växa och utmanas i tron på Gud. Som del i detta bjuder vi in till ett par träffar varje månad. I vår välkomnas du till Bibel & Brunch, Fem bröd och två fiskar och Slottsgatan 16. Datum och tider ser du nedan. Det allra bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att gå med i vår unga vuxna-grupp på Facebook, vilken du hittar länk till längst ner på sidan. Har du funderingar, idéer eller något annat så hör av dig via Facebook eller ungavuxna@filadelfiaorebro.se.

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen till Filla. Tillsammans kan vi förändra världen så att människor kommer närmare Jesus!

 

* * * * * * * * * * * * * * * * *

September

23/9 ca 19: Kickoff inför hösten (efter konserten med By Grace som börjar kl. 17)

Oktober

13/10 Bibel & Brunch kl. 10.00 – 12.30

November

24/11 Bibel & Brunch kl. 10.00 – 12.30

* * * * * * * * * * * * * * * * *

BIBEL & BRUNCH

Bibel & Brunch är ett tillfälle för dig att tillsammans med andra träffas och äta brunch, lyssna på intressanta bibelstudier samt samtala om kristen tro och det kristna livet. Höstens tema: ”Hälsa”. Brunchen kostar 40 kr, Swish eller kontant.

 

FEM BRÖD & TVÅ FISKAR

Fem bröd och två fiskar är en stilla och avskalad nattvardsgudstjänst i slutet av veckan en gång i månaden. Gemenskapen inleds 18:00 med soppa och fortsätter med nattvardsgudstjänst vid 19:00. Tema för höstens gudstjänster är Kolosserbrevet.

 

SLOTTSGATAN 16

Slottsgatan 16 är platsen för dig som gillar att umgås med nya och gamla vänner, fika riktigt gott och utmana dig själv tillsammans med andra i roliga quiz och tävlingar.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Kontaktuppgifter:

Facebook: https://www.facebook.com/#!/groups/834459606629484/

Instagram: ungavuxnafilla

E-post: ungavuxna@filadelfiaorebro.se

Medlemmar i UV-rådet: Elin Avaheden (ordf), Johannes Avaheden (vice ordf. o sekr.), Otto Lennartsson (ekonomi o marknadsföring), Rebecca Samuelsson, Isak Spjuth.