Bönestafetten är tillbaka och erbjuder 92 dagar att leva i bön!
Vi startar den 1 oktober och håller på hela året ut.

Hösten har börjat så smått, vi har samlat ihop oss efter sommaren och många av våra uttryck för att var församling har aktiverats. Det är tid att söka Gud. Vi vill nu be för barn och unga, nysvenskar och flyktingar och andra människor som söker sig till vår gemenskap.

I vår bön försöker vi också lyssna in Gud – att höra Hans tilltal till oss genom bibelord, sånger, bilder eller andra sätt som du brukar höra Guds röst. Utifrån det Gud talar ber vi att Hans vilja ska få ske. Är det något speciellt som Gud vill visa oss?

Du kan be där du är: hemma, på jobbet, i kyrkan, i skogen eller kanske på gymmet. Om du har möjlighet, försök att under din dag avskilja en stund då det bara är du och Gud. Upplever du att du får ett tilltal så dela gärna med dig av det till församlingsledningen.

När du ber, påminn dig gärna de uppmuntrande orden i Jakobs brev 5:16 och Matt 18:20. Och varför inte Filipperbrevets inledning ”. . . det är med glädje jag ber för er . . .”

Du skriver upp dig för att boka din dag HÄR. Och du FÅR ge dig själv en bönedag även om någon annan hunnit före med sitt namn!

Kontakt med församlingsledningen: fl@filadelfiaorebro.se