Hösten närmar sig, vi samlar ihop oss efter sommaren och församlingen går in i en aktiv period. Då är det också tid att söka Gud! Från och med 12/9 kan du därför få vara med i en bönestafett, då vi ber varje dag fram till den 6/11. Vill du vara med, tar du ansvar för en eller flera dagar. Du bokar din(a) dag(ar) HÄR.

Du kan be där du är: hemma, på jobbet, i kyrkan, i skogen eller kanske på gymmet. Och har du möjlighet, så avskilj en stund då det bara är du och Gud. När vi ber försöker vi också lyssna in Gud, höra Hans tilltal till oss genom bibelord, sånger, bilder eller på det sätt som du brukar höra Guds röst. Upplever du att du får ett tilltal, så dela gärna med dig av det till församlingsledningen (fl@filadelfiaorebro.se).

Vi vill de här månaderna särskilt be
– om en ny församlingspastor
– för nysvenskar och flyktingar och andra vi möter i Lässtugan och på Hoppcentralen och
– om beskydd av våra lokaler eftersom vi haft ett antal påhälsningar av objudna gäster med skadegörelser och stölder som resultat. Be samtidigt för de här gästerna. Gud vill dem väl!

När du ber, påminn dig gärna de uppmuntrande orden i Jakobs brev 5:16 och Matt 18:20. Och varför inte Filipperbrevets inledning ”. . . det är med glädje jag ber för er . . .”