Vi är många som har längtat efter att fira gudstjänst tillsammans igen. Efter att restriktionerna lättade något den 1 juni, kommer vi nu att kunna erbjuda 50 sittande deltagare att vara med på plats när vi sänder våra gudstjänster på Youtube den 6, 13 och 20 juni. (Den 27 juni sänds en Torp-gudstjänst digitalt.)

Begränsningen till 50 personer – förutom de medverkande – betyder att du behöver anmäla dig inför varje gudstjänst. De gör du genom att här på hemsidan klicka på ”Boka din plats här” och fylla i formuläret som kommer upp. Observera att varje deltagare ska anmälas med namn! Insläpp med avprickning av deltagarna startar ca 20 min före gudstjänsten.

Stolarna i kyrksalen kommer att vara markerade så att man sitter med avstånd i enlighet med de rekommendationer som gäller. I vanlig ordning gäller också det vi alla fortfarande ska följa, dvs. stanna hemma om du är det minsta sjuk, tvätta händerna ofta och noga samt håll avstånd till varandra!

Gudstjänsterna sänds alltså på Youtube, som vi gjort länge nu. Det kommer därför att finnas kameror, stegar, sladdar m.m. i lokalen. Kamerorna kommer dock endast att vara riktade mot estraden, så deltagare nere i kyrksalen kommer inte att visas i bild

Det blir alltså inte riktigt som vanligt, men vi ser fram emot att få börja fira gudstjänst tillsammans igen!

I korthet:
– Söndagsgudstjänst i kyrksalen kl. 11.00
– Upp till 50 personer i varje samling
– Föranmälan krävs för varje deltagare till varje gudstjänst
– Anmäl dig genom att fylla i formuläret på denna sida.
– Anmälan inför nästkommande söndag öppnas på onsdagen
– Insläpp ca 20 min före varje samling