Alla söndagar i september (utom den 19:e, då gudstjänsten firas på Hjälmargården under vår församlingshelg) ses vi kl.10:30 utanför kyrkan och hänger med Bodil Björn och Rickard Räv, erbjuds en kopp kaffe/te/saft och får tillfälle att umgås före gudstjänsten. Nu på söndag predikar Åsa Molin på septembertemat ”Vår stadiga grund” och Sven Brengesjö med team står för sång och musik.
      Gudstjänsten sänds även på vår Youtubekanal: Filadelfiakyrkan Örebro

Inga anmälningar kommer tills vidare att tas upp inför söndagarnas gudstjänst. I kyrksalen kommer vi i stället att ta in sällskap om max åtta personer. Ni blir anvisade platser av servicegruppen. Eftersom vi behöver slussa alla sällskap mellan entrén och kyrksalen, ber vi er att komma i god tid till kyrkan och gärna i sällskap om max 8 personer med de som finns i er ”bubbla”. Vi ser till så det blir rätt avstånd mellan alla sällskap.

     Barnsamlingarna kommer liksom förra hösten att bli i en egen del av kyrkan, med ingång i entrén på hörnet vid caféet. Föräldrar som behöver finnas i närheten av sitt barn, kommer att kunna sitta med avstånd i caféet, där man kan följa gudstjänsten som sänds via en TV. Övriga föräldrar lämnar sina barn och går utevägen till vuxengudstjänsten i kyrksalen. Ni behöver sedan lämna kyrksalen vid 12.15 för att hämta era barn vid 12.20 på barnsidan. Även då använder ni utevägen.