För att vara en god ledare behöver vi tillsammans tränas i ledarskap – särskilt när det handlar om att bygga Guds rike. Ledarskap blir vi aldrig klara med och Gud har alltid något nytt att säga för vår tid i förändring. Filla och IMK välkomnar dig nu till en gemensam ledarutbildning. Under 8 tillfällen möts vi för att uppmuntras, utmanas, utrustas och uppbackas i vårt ledarskap.

Vi vill under utbildningen ge konkreta verktyg och förankra vårt ledarskap i Bibeln så att vi kan växa i karaktär och förmåga att leda andra. Föreläsningar och workshops varvas med samtal om gruppdynamik, gåvor, tjänande ledarskap, konflikthantering och mycket mer. Några av oss som kommer undervisa är Isak Spjuth, Josefine Arenius, Edvard & Rebecka Wiberg.

Välkommen du som är ideell ledare eller intresserad av att leda. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret. I anmälan lämnar du kontaktuppgifter till en ledare i församlingen som kan vara din referens.

Vi träffas kl 19-21. Under hösten ses vi i Filla och under våren i IMK. Datum för träffarna är
     HT: 16/10, 6/11, 27/11, 11/12
     VT: 22/1, 12/2, 5/3, 26/3

Peppa varandra och haka på! Detta blir fantastiskt roligt och spännande – missa inte chansen att växa som ledare!

Isak Spjuth, Pastor Filadelfiakyrkan
Rebecka Werner, Pastor i Immanuelskyrkan

Dessutom: Under en lördag våren 2019 kommer utbildningsdag Trygga händer att genomföras. Trygga händer är en fristående utbildningsdag men självklar del i vår ledarutbildning.