Förra året lanserade Alpha Sverige en nyproducerad version av Äktenskapskursen. Den erbjuder friskvård såväl för nygifta som för par som hållit ihop länge, med möjlighet att få undervisning i relevanta ämnen och samtala om dem som par. OBS: Inga gruppsamtal, enbart samtal som par.
    Nu vill vi erbjuda er att gå äktenskapskursen. Den äger rum på Zoom sju torsdagskvällar med start den 3 mars, uppehåll den 14 april (skärtorsdagen) och målgång den 21 april. Tiden är 20-22 och platsen er egen soffa. Tiden är anpassad för att de som har barn ska hinna natta dem först. 
     Ann-Sofie Wettéus kommer att vara värd för kvällarna men för undervisningen står Nicky och Sila Lee från HTB London som utvecklat äktenskapskursen. De, tillsammans med en rad experter, kommer att lotsa er via filmmaterial som vi ser tillsammans och som emellanåt pausas för att ge er möjligt till enskilda samtal som par.
     Äktenskapskursen är gratis, men varje deltagare behöver en deltagarbok med instruktioner och möjlighet att fylla i uppgifter för eget processande och dessa böcker kostar 100:-/styck + frakt. 
     Skulle ni vara förhindrade att vara med någon torsdagskväll, så får ni en länk per mail och kan se den veckans avsnitt när det passar er.
Välkomna med!

Mer info om kursen finns att läsa HÄR

Zoomlänk till kursen hittar du HÄR

OBS: Anmälningstiden för denna kurs har gått ut. Det finns en möjlighet att ändå haka på, men då får man kontakta Ann-Sofie Wettéus direkt, och själv beställa materialet ovan.