Höstterminen drar alldeles strax igång, och vi är många som har längtat efter att fira gudstjänst tillsammans igen. Här kommer nu planen för hur vi kan göra detta framöver!

Vi planerar att fr.o.m. söndagen den 30 augusti ha tre gudstjänster efter varandra: 09.30, 11.00 och 12.30. De hålls i kyrksalen, där vi kan samla upp till 50 personer vid varje enskilt tillfälle. Parallellt med de två första gudstjänsterna firar vi – med start den 6 september – en separat Barnens gudstjänst, som också kan samla upp till 50 personer. Detta är i dagsläget möjligt då barnens gudstjänst äger rum i en avspärrad del av byggnaden med egen in- och utgång. Under gudstjänsten i kyrksalen 09.30 kommer en tolk att finnas på plats. (Vi jobbar även på en lösning för livesändning av gudstjänsten kl 11.00. Information om detta kommer framöver.)

Detta upplägg innebär att du kommer att behöva anmäla dig inför varje enskild samling. De gör du genom att här på hemsidan klicka på ”Boka din plats här” och fylla i formuläret som kommer upp. Anmälan för nästkommande söndag kommer att öppnas på onsdagen. Observera att varje deltagare ska anmälas med namn! För att undvika folksamlingar sker insläpp tidigast 15 min före varje samling, och lokalerna behöver tömmas inom 15 min efter varje avslutad samling.

Vi kommer att anpassa lokalerna för att kunna genomföra detta i enlighet med de rekommendationer som föreligger, bl.a. genom att spärra av byggnaden i olika sektioner. 

I vanlig ordning gäller ännu de rekommendationer som vi alla förväntas följa, dvs. stanna hemma om du är det minsta sjuk, tvätta händerna ofta och noga samt håll avstånd till varandra!

Det är mycket som är nytt och okänt för oss, men vi tror och hoppas på detta upplägg, och ser fram emot att få börja fira gudstjänst tillsammans igen!

I korthet:
Söndagsgudstjänst i kyrksalen
• 09.30 (med tolk)
• 11.00 (eventuellt livesändning)
• 12.30
Barnens gudstjänst i bollhallen
• 09.30
• 11.00

– Upp till 50 personer i varje samling
– Föranmälan krävs för varje deltagare till varje samling
– Anmäl dig genom att fylla i formuläret på denna sida.
– Anmälan inför nästkommande söndag öppnas på onsdagen
– Insläpp tidigast 15 min före varje samling
– Lokalerna ska vara tömda 15 min efter varje avslutad samling