Välkommen att höra Erika Bergman dela sin livsberättelse utifrån rubriken ”Mitt liv går i tusen bitar”. Hon presenterar sig så här:

”Mitt i livet, 35 år gammal, när du förväntas göra karriär och visa fram fötterna, kraschar jag och mitt liv går i tusen bitar. ”Du har drabbats av utmattnings- och ångestsyndrom”, säger läkaren. Skärvorna ligger där. Utspridda. Och jag tänker och känner med hela mitt väsen att det här går nog aldrig att få helt igen.

Kom och lyssna på min berättelse. Om kampen, förtvivlan och sorgen att som mamma, fru, vän och pastor leva med utmattning och panikångest. Men också hoppet, Gud och tron mitt i allt det.”

Frukosten är framdukad kl. 9 och ca 10-11 delar Erika sin livsberättelse. Efter frukosten bjuder vi på kaffe, kaka och delar gemenskapen vid borden.

Sista anmälningsdag är söndag den 10/10 till: kvinnofrukost@filadelfiaorebro.se. Via mailen görs också avanmälan samt om du är i behov av specialkost.

Pris: 80 kr, student/ungdom 60 kr. Varför inte bjuda med en vän, granne eller kollega till detta? I och med pandemin kommer vi endast ha 70 platser till frukosten. Vi kommer också göra de anpassningar som krävs för att ni ska känna er trygga.