Vi har glädjen att kunna inbjuda dig till en ny satsning som börjar i höst och sträcker sig ett år framåt: Filadelfias egen bibelskola! Kanske har du länge tänkt att du skulle vilja fördjupa dig i Bibelns böcker, lära dig mer och få redskap i din läsning? Eller kanske har du inte rört din Bibel på länge, och inte heller haft något sug att göra det? Bibelskolan – som är kostnadsfri – är tänkt att väcka en glädje och passion för Guds ord! Både för dig som redan läser Bibeln och vill veta mer, och för dig som inte läst så mycket och inte riktigt vet hur du ska komma igång.

Under sex tisdagar, med start den 22 september kl 19.00, kommer vi att gå igenom Gamla testamentet, för att under våren fortsätta med Nya testamentet. Ovan ser du de olika föreläsare som som är med oss under hösten. Vi kommer att kunna ha 50 personer på plats i kyrkan där undervisningen äger rum. Tillhör du en riskgrupp, eller får du inte en plats bland de 50, så kan du delta digitalt. Oavsett hur du vill delta så behöver du anmäla dig. Endast anmälda kommer kunna ta del av den digitala sändningen. 

Så anmäl dig till sex spännande kvällar om Gamla Testamentet!

Er som finns med i husgrupper vill vi uppmuntra att gå bibelskolan tillsammans som grupp. Avsätt sex av era träffar i höst till att mötas i kyrkan. Ni kommer att kunna reservera ett bord till husgruppen, och efter undervisningen finns det möjlighet att sitta kvar och samtala och be i gruppen. Se detta som en resurs och en god input till dig och din grupp!

Anmälan görs till bibelskola@filadelfiaorebro.se