Under hösten bjöd Filadelfia in till bibelskola med fokus på Gamla Testamentet. Det blev sex lyckade kvällar, med teman och talare som inspirerade. I vår fortsätter bibelskolan med fokus på Nya Testamentet. Under sex tisdagskvällar med start 2 mars kommer du återigen kunna fördjupa dig i viktiga teman och texter från Bibeln! 

Bibelskolans syfte är att erbjuda ”nycklar” till att läsa och förstå Bibelns texter, med förhoppningen att de ska få påverka ditt liv och din relation till Gud. Undervisningen är fördjupande i bemärkelsen att den förutsätter viss grundkunskap i Bibelns budskap och innehåll.

Du kan gå bibelskolan själv eller tillsammans med din husgrupp. Kommer ni i ett sällskap kan vi reservera ett bord för er så att ni kan sitta tillsammans, med möjlighet att sitta kvar efteråt och samtala och be. I mån av plats kan du vara med på enstaka undervisningstillfällen. Du behöver inte ha varit med under hösten för att delta i vår. 

Tid: 19-21.
Anmälan sker till bibelskola@filadelfiaorebro.se

På grund av rådande pandemi är det osäkert om bibelskolan kommer gå att genomföra på plats i kyrkan. Ange i anmälan om du önskar delta där eller digitalt, så kommer vi ta beslut om hur många åhörare vi kommer kunna ha på plats när vi närmar oss startdatum.  

Vårens talare och teman: 

2 mars Rötterna – Ludvig Nyman
9 mars Jesus – Anders Sjöberg
16 mars De första kristna – Jonas Melin
23 mars Paulus – Mikael Tellbe
30 mars Anden – Linnea Åberg
6 april Framtiden – Joel MacInnes